Podcast Carriere

Jouke Post, adviseur bij James (CNV) en docent Saxion Hogeschool legt in dit interview als expert heel helder uit wat een loopbaan anno nu inhoudt. Transitie op de arbeidsmarkt, wat moet je allemaal doen en kunnen als werkend mens? Een gesprek over de verandering waar heel veel werkenden al langere tijd mee worden geconfronteerd.

Aanhaken

Over slashies (meerdere banen), over de toekomst van werk en wat er moet gebeuren om toekomstproof te zijn als werknemer. En, zoals altijd bij Jouke, de nuance: niet iedereen kan aangehaakt blijven; wat doen we met mensen die buiten deze loopbaan-boot vallen?

Podcast Jerry Huinder

Over de Podcast

In de Podcast praat journalist Jerry Huinder met ondernemers, CEO's en andere bekende experts om dieper in te gaan op trending topics en trends. Samen met de experts probeert hij snel en toegankelijk tot de kern te komen van de buzzwords van deze tijd. Wilt u weten wat er nu speelt en inzicht krijgen in de meest besproken onderwerpen van dit moment? Luister dan naar Analyse 15 minutes, waar u ook bent of naartoe gaat.

> Beluister de podcast Carriere