Outplacement via de Werkambassade

Je wilt als ondernemer of manager het beste voor je mensen. Zorgen dat ze goed kunnen functioneren in hun huidige werk of, als dat niet meer kan of past, zorgen dat ze een goede volgende loopbaanstap kunnen nemen buiten de organisatie. Dat is goed werkgeverschap. Maar wanneer neem je dat besluit en hoe pak je dat vervolgens aan?D

De beste kans op een snelle volgende stap

Als werkgever en werknemer beide tot de conclusie zijn gekomen dat het beter is om uit elkaar te gaan kun je dat via outplacement op een nette en zorgvuldige manier doen. De organisatie en uitvoering van zo’n traject is dan bij Lies Pol & partners in goede handen. Uniek aan onze werkwijze is dat we outplacementkandidaten werkfit houden via de Werkambassade. Als mensen werkfit zijn biedt dat de beste kans op een snelle volgende stap.

Tijdelijke job via een Werkfitplek

Via de Werkambassade gaan we meteen voor je werknemer op zoek naar een werkfitplek: een tijdelijke job om aan de slag te gaan en werkritme te houden. Tegelijkertijd doen mensen nieuwe ervaring op en werken ze aan hun CV. Lies Pol & partners biedt werkfitplekken op alle niveaus. In de meeste gevallen blijven ze bij jou op de payroll, bijvoorbeeld via detachering.

In gesprek?

We leggen graag persoonlijk aan je uit hoe we dat aanpakken.

logo_werkambassade_ klein.jpg