Coaching in je werk

Zit jij nog lekker in je werk? Heb je behoefte aan nieuwe inspiratie of een andere invalshoek om je huidige job in te kunnen vullen? Wil je beter worden toegerust voor je functie en de eisen die deze aan je stelt? Of wil je je gewoon verder kunnen ontwikkelen op specifieke onderdelen?

Andere blik

Persoonlijke coaching kan je helpen bij al dit soort vragen. Een coach biedt je een andere blik, doet je anders kijken naar je eigen functioneren. Dat kan je op weg helpen en voor nieuwe perspectieven zorgen. Vertrouwen in jezelf en de manier waarop jij functioneert in je werk.

Sterker

Een coach biedt inzicht in waar je staat in je loopbaan en hoe je verder kan en wil. Nieuw perspectief. Sterker worden, beter toegerust en met nieuw elan.

Open gesprek

Lies Pol & partners staan voor je klaar en gaan graag open het gesprek met je aan. Kijken naar wat jij belangrijk vindt, wat je werkgever van je verwacht en hoe jij daar het beste invulling aan kunt geven.

Neem gerust contact op voor een persoonlijk advies!

Nu actueel: Coachingsgroep communicatieve stijl

Lies Pol en Hans Peter King gaan een leergroep in het leven roepen voor mensen die al een individueel coachingstraject volgen, maar daarnaast in een groep kunnen oefenen met hun communicatiestijl, houding en gedrag, aan de hand van geboden oefeningen, casuïstiek en interactie met en feedback van de groep.

Is dit interessant voor jou? Neem dan contact op! Je kunt Lies Pol ook direct bellen hierover:

(06) 53 318 799

beeld_pol-1-alternatief.jpg