Coaching in je werk

Zit jij nog lekker in je werk? Verwacht jouw organisatie andere dingen van je? Heb je behoefte aan nieuwe inspiratie of een andere invalshoek om je huidige job in te kunnen vullen? Wil je beter worden toegerust voor je functie en de eisen die deze aan je stelt? Of wil je je gewoon verder kunnen ontwikkelen op specifieke onderdelen?

Andere blik

Persoonlijke coaching kan je helpen bij al dit soort vragen. Een coach biedt je een andere blik, doet je anders kijken naar je eigen functioneren. Dat kan je op weg helpen en voor nieuwe perspectieven zorgen. Vertrouwen in jezelf en de manier waarop jij functioneert in je werk.

Versterk je vakmanschap

Coaching is soms een kwestie van willen en soms een kwestie van moeten. Lies Pol heeft veel ervaring daar waar de organisatie andere dingen verwacht dan jij kunt laten zien. Ook dan is persoonlijke coaching een prima manier om ervoor te zorgen dat je jouw vakmanschap versterkt en dat jij en jouw leidinggevende op een lijn komen over jouw bijdrage.

Open gesprek

Lies Pol gaat graag open het gesprek met je aan. Kijken naar wat jij belangrijk vindt, wat je werkgever van je verwacht en hoe jij daar het beste invulling aan kunt geven.

Neem gerust contact op voor een persoonlijk advies!

beeld_pol-1-alternatief.jpg