Jobmarketing

Hoe presenteer ik mezelf het beste op de arbeidsmarkt? Hoe zorg ik dat ik mezelf onderscheid en in beeld kom bij die gewenste werkgever? Voor dit soort vragen biedt Jobmarketing een prachtige oplossing.

Bij Jobmarketing leer je nieuw werk te veroveren, ook voor de rest van je loopbaan. Het is een methode waarbij je stap voor stap wordt begeleid bij het veroveren van nieuw werk. Het gaat daarbij om jóuw arbeidsmarkt, waar je zélf in moet stappen. Om 'de kunst van het netwerken' als vaardigheid en succesfactor in het vinden van werk, nu en in de toekomst.

Neem zelf de regie

Jobmarketing is een hele doel- en actiegerichte methode om jezelf in de etalage te zetten bij potentiële werkgevers. Je leert zo scherp mogelijk te formuleren wat jij te bieden hebt en daarbij geen kans onbenut te laten. Je gaat heel pro-actief met je persoonlijke arbeidsmarkt aan de slag. Jij neemt zelf de regie. Je krijgt zelfvertrouwen en durft er in te stappen: De beste manier om nieuw werk te vinden dat past bij jou!

Lies Pol heeft al jarenlang succes met deze aanpak en bracht er vele mensen op een enthousiaste en inspirerende manier mee verder op de arbeidsmarkt.

Persoonlijk gesprek

Of het ook iets voor jou is? Vast wel, maar dat kunnen we het beste in een persoonlijk gesprek verder uitvinden. Neem dus vooral contact op als je geïnteresseerd bent!

beeld_pol-4-verloop.jpg