Ontwikkeling van je loopbaan

Hoe is het met je loopbaan gesteld? Ben je nog gemotiveerd en geïnspireerd? Zit je nog op de juiste plek of zie je mogelijkheden voor verbetering, voor nieuwe stappen? Is er vraag naar mensen zoals jij? Ben jij voorbereid en fit voor de toekomst?

Pak de regie

De arbeidsmarkt verandert snel: nieuwe functies komen, oude functies verdwijnen. Juist door de snelle ontwikkelingen en ook doordat rollen en functies veel meer vloeibaar worden, moet je zelf steeds de regie kunnen pakken. Lies noemt dat 'voorbereid zijn'. Wil je inzetbaar blijven in de wereld van morgen dan is het zaak dat je daar nu al mee bezig bent. Dat je weet wat er nu en straks van je verwacht wordt zodat je daar op in kunt spelen. Als je dan wordt gevraagd voor een baan of er komt iets langs wat helemaal past, dan weet je of je dat werk wilt en kun je zo instappen in die baan.

Jouw talenten 

Het motto van Lies: Vroeger had je een baan, nu heb je een baan én een loopbaan. Die loopbaan vraagt onderhoud, tijd en daar moet je permanent in investeren. Zo blijf je courant in loopbaanland. Lies Pol kan je helpen bij je zelfonderzoek naar je inspiratie en inzetbaarheid. Ze stelt vast waar jouw talenten liggen en hoe je die meer kunt inzetten in je loopbaan. Of waar je op onderdelen misschien moet zorgen voor ontwikkeling via studie of training. 

Benieuwd naar jouw mogelijkheden om werkfit te worden en te blijven? Lies gaat graag met je in gesprek!

beeld_pol-1-alternatief.jpg
beeld_pol-3.jpg