Lies 2020 400.jpg

Profiel Lies Pol

Jarenlange expertise in het oplossen van complexe loopbaanvraagstukken. Dat is wat Lies Pol kenmerkt. Lees meer over Lies.
beeld_pol-3.jpg

Samenwerkings- partners

Lies Pol werkt als partner voor Yvonne Kerkhof + Partners. Daarnaast werkt ze intensief samen met een aantal gelijkgestemde geesten. Hier vind je een overzicht.
Schermafbeelding 2018-09-21 om 15.51.01.png

The Future Of Jobs

Door de technologische ontwikkelingen neemt niet alleen het aantal nieuwe functies toe maar ook de vraag naar typische 'human skills', zo stelt het World Economic Forum.
Beatrice_thumb 231x200.png

De kracht van senioriteit

In deze podcast vertelt hoogleraar Beatrice van der Heijden over haar onderzoek naar life-long employability.
beeld_pol-4.jpg

BLOG van Lies: Werk in de Toekomst

Scholing blijft belangrijk en het MKB is de grote banenmotor. Dat concludeert Paul Schnabel in zijn lezing aan RUG. Hier mijn verslag.
logo_werkambassade_ klein.jpg

Werkfit met de Werkambassade

Vanuit je huidige baan of als je op zoek bent: om allerlei redenen kan het zinvol zijn om elders tijdelijk aan de slag te gaan. Word werkfit met de Werkambassade!
Schermafbeelding 2018-09-06 om 11.09.48.png

Opleiding DI adviseur

Een prachtige opleiding tot duurzaam inzetbaarheidsadviseur voor HR en breder die we iedereen aan kunnen bevelen. Aangeboden door Factor5.
beeld_pol-3.jpg

Coachingsgroep communicatieve stijl

Lies Pol en Hans Peter King starten binnenkort een leergroep om je communicatiestijl, houding en gedrag te trainen. Geef je op!
beeld_pol-5-verloop.jpg

Zo werk je aan duurzame inzetbaarheid

Jasmijn Van Harten promoveerde op de vraag hoe werkgevers duurzame inzetbaarheid kunnen kunnen stimuleren. Lees hier hoe!
Schermafbeelding 2016-10-06 om 15.37.38.png

De toekomst van jouw werk

In gesprek gaan over de toekomst van jouw werk. In twee dagdelen praten we je bij over de ontwikkelingen in jouw vakgebied. Hoe zorg je dat je mee verandert?
beeld_pol-vage figuren.jpg

Film werkfit

Werkfit zijn, wat betekent dat precies? Dit filmpje legt het uit. Ben jij werkfit?